هر سازمان یا شرکتی دارای سالن های همایش یا کنفرانس برای انجام مذاکرات و تبادل نظر بین مدیران و اعضای حاضر در سالن می باشد. تجهیزات و انواع سیستم سالن کنفرانس منجر به برگزاری منظم و مفید جلسات شده و به موفقیت آمیز بودن جلسات کمک می نماید. سیستم های صوتی و تصویری سالن کنفرانس باعث شده جلسات به بهترین نحو برگزار شود. این روزها در سالن های کنفرانس برقراری ارتباط از طریق سیستم های صوتی و تصویری ، کیفیت جلسات را بسیار بالا برده و امکان ترجمه همزمان، ضبط صدا و تصویر جلسات، رای گیری الکترونیکی و … از مواردی است که در بیشتر سالن های کنفرانس از آن استفاده می شود.

سیستم سالن کنفرانس

یکی از کاربرد های اصلی سیستم سالن کنفرانس که در سیستم های قدیمی نیز بسیار مورد توجه بود دریافت، تقویت و باز پخش صدای سخنران می باشد. سیستم سالن کنفرانس دارای کاربردهای دیگری نیز می باشد که یکی از آن ها مدیریت برگزاری جلسات است. سیستم سالن کنفرانس این امکان را به ریاست جلسه می دهد که بر سخنرانی افراد حاضر در جلسه مدیریت داشته باشد و از تداخل سخنان آن ها جلوگیری نماید. یکی از قابلیت های سیستم های کنفرانس مستندسازی جلسات می باشد که می توان صدا و تصویر جلسات را ضبط کرده و در آینده به آن مراجعه نمود. با تجهیز سیستم کنفرانس و استفاده از امکانات جدید می توان بدون هیچ بی نظمی از رای گیری دیجیتال از حضار استفاده کرد. دیجیتالی بودن رای گیری منجر به بالا رفتن اطمینان آن می شود. امکان دارد افرادی با زبان های مختلف در جلسه حضور داشته باشند. این سیستم امکان ترجمه ی همزمان را به خصوص در همایش های بین المللی برای حاضران در جلسه فراهم می نماید.

 سیستم سالن کنفرانس

سیستم صوتی سالن کنفرانس

سیستم صوتی مهم ترین سیستم سالن کنفرانس می باشد که شامل میکروفون، بلندگو، آمپلی فایر و میکسر می باشد که هر کدام وظیفه ی مهمی در رساندن صدای با کیفیت به گوش حضار بر عهده دارند. میکروفون های سالن کنفرانس از اصلی ترین موارد سیستم سالن کنفرانس می باشند. میکروفون های با کیفیت نقش زیادی در برگزاری منظم و موفقیت آمیز جلسات ایفا می کنند. میکروفون صدا را دریافت کرده و به داده های دیجیتال تبدیل می کند و صدا پس از پردازش از طریق بلندگو در سالن پخش می شود. میکروفون های سیستم صوتی سالن کنفرانس دارای قابلیت هایی همچون تنظیم تقدم سخنرانی، دکمه تذکر، بستن صدای میکروفن و … می باشند. بلندگوی سالن که بخش مهمی از سیستم صوتی سالن می باشد، وظیفه ی رساندن صدای سخنران به گوش حضار را بر عهده دارد. در واقع کیفیت صدا در سیستم های صوتی مربوط به کیفیت بلندگو می باشد. بخش دیگر سیستم صوتی کنفرانس که به آن آمپلی فایر می گویند، وظیفه ی تقویت صدا را بر عهده دارد. دیگر بخش سیستم صوتی، میکسر می باشد که وسیله ای الکترونیکی برای ترکیب و نظم دادن به سیگنال های صوتی می باشد. تنظیم افکت های مختلف، حجم صدا و ورودی های مختلف به وسیله میکسر صورت می گیرد.

 سیستم سالن کنفرانس

سیستم تصویری سالن کنفرانس

در همایش ها و جلسه هایی که به صورت مدرن و با استفاده از سیستم های مجهز و امروزی برگزار می شود، از سیستم تصویری استفاده می کنند. در این سیستم سالن کنفرانس، از ویدئو پروژکتورها یا صفحات نمایش بزرگ برای پخش تصاویر استفاده می شود. این سیستم امکان پخش فیلم و تصاویر را به صورت واضح برای کل افراد حاضر در جلسه فراهم می نماید. با استفاده از این سیستم، تصویر سخنران از طریق لپ تاپ یا گوشی بر روی صفحه نمایش منتقل شده و نمایش داده می شود و باعث بالا رفتن کیفیت جلسات و افزایش کارایی آن می شود. با توجه به اندازه سالن و فاصله حضار از تصویر، اندازه و تعداد این نمایشگرها تعیین می شود. استفاده همزمان از نمایشگرهای بزرگ و مانیتورهای کوچک رومیزی باعث می شود حضار به سهولت تصاویر را دیده و قادر به خواندن متن هایی با فونت ریز نیز باشند. استفاده از نمایشگرهای بزرگ و کوچک در سیستم سالن کنفرانس باعث بالا رفتن تمرکز کاربران و تاثیرگذاری بیشتر جلسات می شود.

 سیستم سالن کنفرانس

سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس

تصویربرداری سالن جلسات و همایش ها به دو شکل دستی و اتوماتیک انجام می شود. در سیستم تصویربرداری دستی، دوربین های موجود در جلسه به وسیله اپراتور کنترل می شود و اپراتور قادر است تصویر جلسه را مطابق با روند جلسه و یا برنامه ریزی قبلی تصویربرداری نماید. در سیستم تصویربرداری اتوماتیک سالن کنفرانس از دوربین های ویژه ای برای تصویربرداری استفاده می شود که نیازی به اپراتور ندارد. این سیستم تصویربرداری به صورتی عمل می نماید که با روشن شدن هر میکروفن در سالن ، دوربین به شکل اتوماتیک به سمت آن حرکت کرده و تصویر برداری را انجام می دهد. در این سیستم تصویربرداری، تصاویر سخنران بر روی مانیتورها پخش شده و تصاویر ذخیره نیز می شوند. در تصویر برداری اتوماتیک تمامی مراحل کار با تنظیماتی که از قبل انجام شده است، به خوبی اجرا می شود.

سیستم ویدئو کنفرانس

پیشرفت فناوری و تمایل انسان به برقراری ارتباط آنلاین با سایر افراد منجر به شکل گیری سیستم ویدئو کنفرانس در میان سازمان ها و شرکت های مختلف شده است. ویدئو کنفرانس برای برگزاری جلسات از راه دور و به صورت مجازی استفاده می شود. این فناوری بدون توجه به مکان فیزیکی افراد، تنها با داشتن تجهیزات لازم و از طریق اینترنت، امکان برقراری ارتباط زنده تصویری و صوتی را همچون جلسات حضوری برای افراد فراهم می نماید. از ویدئو کنفرانس در موارد بسیاری از جمله آموزش مجازی، برگزاری جلسات آنلاین شرکت ها، انجام مذاکرات کاری میان شرکت ها در دو یا چند کشور مختلف و … استفاده می شود. وب کنفرانس ها باعث کاهش هزینه ها نیز شده است و از این رو بسیار مورد استقبال واقع شده است.

 کنترل مرکزی سیستم سالن کنفرانس

یک سیستم جامع و کارآمد برای برقراری ارتباط موثر و منظم و ترتیب دادن به امور نیازمند کنترل تجهیزات و امکانات خود می باشد. سیستم کنترل مرکزی به وسیله ی کنترل گرهای خود، این امکان را به ریاست جلسه می دهد که بتواند بدون دخالت اپراتور، کلیه ی تجهیزات را کنترل نماید. کلیه ی تجهیزات صوتی و تصویری سیستم سالن کنفرانس، در این بخش به سادگی کنترل می شود. سیستم کنترل مرکزی، کنترل دیگر تجهیزات سالن را نیز بر عهده دارد و به سادگی تمامی بخش های سالن را در راستای برگزاری همایش یا جلسه ای باشکوه کنترل می نماید. برای تهیه ی انواع سیستم سالن کنفرانس و یا هرگونه سوال در این زمینه به سایت پارسیان سوند مراجعه نمایید.